Bokgalleriet recenserar Vego & Vin

Allt fler upptäcker och uppskattar Vego & Vin. Nu har Bokgalleriet recenserat och skriver bland annat följande.

”Vissa omständigheter gjorde att jag blev vegetarisk under ett år. Jag googlade och hade mig, men det slutade ändå med att jag lånade eller köpte böcker för att få inspiration. Just nu önskar jag att jag hade haft den här boken, Vego & Vin, när det begav sig, för det finns läskande, lockande och lysande recept att pröva på.

Det blir inte sämre av att det finns förslag på viner till varje maträtt! I Vego & Vin finns allt du behöver för att göra en trerättersmiddag (minst) med allt från festliga till vardagliga tillbehör. Jag fastnar genast för smårätterna (och varning: du kommer att vilja göra typ alla typer av chips som nämns) och efterrätterna, men samtidigt har det alltid varit varmrätterna som känts mest utmanande att hålla vegetariska.”

Läs hela recensionen här.

Dela vidare: