Vego & vin

Image

Föreläsningen tar fasta på boken Vego & vin som bland annat har vunnit Måltidsakademins pris årets kokbok inom kategorin Mat och dryck i kombination.

I ryggen har Peter drygt tio år av vinprovningar, föreläsningar och provsmakningar. Dessutom håller han hela tiden koll på nyheter och aktuellt utbud genom att prova drygt 2 000 olika viner per år.

Under föreläsningen ges särskild plats åt naturviner, skillnaden mellan industriviner och hantverksviner samt det kanske viktigaste – vinet och maten! Peter bjuder friskt på vegetariska tips till utmärkta viner och sjunger och spelar ukulele i samma anda.

Pris

7 000 kronor. Moms och eventuella reskostnader tillkommer. Föreningar får rabatt.

Längd

Cirka två timmar.

Bokning

För bokningar, kontakta Peter Streijffert på peter@smakbalans.se eller 070-493 69 18.

Avbokning fram till två veckor innan avtalat datum innebär att endast transportutgifter för redan köpt resa som inte kan avbokas debiteras. Avbokning senare än två veckor innan avtalat datum innebär förhandling om debitering.

Teknik

Jag tar med bildspel på min iPad med anslutning till projektor. Anslutningen är för såväl VGA och HDMI. Jag sjunger och spelar ukulele så om det behövs mikrofon så klarar jag mig med en mikrofon på stativ, alternativt headset och mikrofon på stativ.