Smakbalans
Meny
  • RECEPT
  • VIN
    • Vinprovning
    • Vinbloggen
    • Peters egna naturviner
    • Vin – frågor och svar
    • Close
  • ODLING
    • Odlingskurser
    • Odlingsbloggen
    • Close
  • KURSER
  • FÖRELÄSNINGAR
  • KONTAKT
    • Press
    • Om Peter
    • Kontakt
    • Close

Fler biokolsanläggningar i Sverige

Den första svenska biokolsanläggningen anlades 2017 i Högdalen i södra Stockholm. Där omvandlas trädgårdsavfall till biokol, sedan grävs biokolet...

bokashi

Dags att göra finfin jord!

Bokashi

Bokashi – smidig kompost för lägenheter

biokol

Gratis biokol i Stockholm

klimatpositiv

Odla och rädda världen

odla på balkong

Odla på balkong

Perenna grönsaker - rabarber

Perenna grönsaker

höstodla

Stäng inte odlingen – Höstodla!

Huller om buller-odling

gräsklipp som gödsel

Gräsklipp som gödsel

odla egna grönsaker

Det är härligt att odla egna grönsaker

Bygg upp din egen jord

grodda

Grodda!

Konsten att trimma rätt

Krusbär

Underbara krusbär – så får du buskarna att frodas

Permakultur

Hammarbyhöjdens gatuodling

Snabbfakta Hammarbyhöjdens Gatuodling

jord

Grönsaksodlarens 8 säsonger

Vinter Försår chili, tomater, kardon, kronärtskocka etc. Planerar kommande säsong. Beställer fröer. Vårvinter Försår pumpa, zucchini, grönkål,...

Kontakt

Peter Streijffert

peter@smakbalans.se

070-493 69 18

PRESS

OM PETER

KONTAKT

Följ Smakbalans

YOUTUBE

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

Övrigt

BLOGG

PLAY

BÖCKER

NYHETSBREV