Alla ()Veganrecept ()Tillbehör ()Huvudrätter ()Förrätter/mellanrätter ()Desserter ()Bröd ()Friterad brie med blomkålssåsAlg och rödbetssalladStekta rotsaker i brynt smör med lakritsGrillad brietårtaParmesangratinerade morötterLjummen rotsakssallad med fransk dressingGrönsakssåsTofubiffarÄggtoddy med blåbärOstomelett med brynt lökGrönkålspaj med valnötterBrynta alger med pepparrotVästerbottensrullarKaramelliserad lökBärgrogg med ingefärsgräddeUgnsbakad purjoBlomkålsbiffar med parmesanPotatisrosor med paprikaJul-Falafel med saffranÄpplig BrysselkålGrönkål&ost-bollar med mandelMarsipansnittarGratinerad långkålLär dig torka svampFriterade hallon med syltade citronskal & lakritssåsKimchiAlgnudlarFläderchampagneFläderglass med kanderade rosorNässelfalafel med rostad broccoli och myntayoghurtRostad blomkål med nässelkorngrynColeslaw med färska dadlarNässelpizza med getostChilisåsRödlöksmarmelad med russinKaramelliserad kladdkakaMorotskaka med basilikamarinerade jordgubbarIndisk vegetarisk kormagrytaRostade rotsaker med fetaost, nötter och babyspenatPasta med fänkål och lök i citrondressingMandelbiffarVegetarisk moussakaFärska ugnsrostade rödbetor med chèvre och valnötterPeters halloumisalladRabarbersalladWaldorfsalladPäronmarmeladPeters PoolishbrödSnabba kalljästa morgonbullarOstomelett med ångkokt broccoliSparrissoppa à la stumpLöksoppaKall Borstj med pepparrotsyoghurtOrange chilisåsKrikonsyltRabarberchutneyMorotsmarmeladSnabbsaltad gurkaBondbönesalladBondomelettMorots- och ingefärssoppaGlöggkokta päronCrème brulé med lakritsBakad lökblomma